Menu
Základní škola Koloveč
Základní školaKoloveč

Informace o zpracování osobních údajů

Informace GDPR

v Základní škole Koloveč, okres Domažlice, příspěvková organizace Informace je zveřejněna na webovém portálu Základní školy Koloveč, okres Domažlice, příspěvková organizace - http://www.zskolovec.cz

Základní škola Koloveč, okres Domažlice, příspěvková organizace (dále jen škola) je příspěvkovou organizací Městyse Koloveč, který je jejím zřizovatelem. Hlavním úkolem organizace je poskytování základního vzdělávání.

Škola zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

Škola je správcem Vašich osobních údajů, které zpracovává zejména za účelem:

1) přijímání uchazečů ke vzdělávání,

2) vzdělávání.

Kontaktní adresa správce:

Základní škola Koloveč, okres Domažlice, příspěvková organizace
se sídlem Sportovní 307, 345 43 Koloveč
IČ: 60610999

telefon: +420 379 494 364
e-mail: reditelka@zskolovec.cz

ID datové schránky: 5ezmnju

Škola na základě povinnosti uložené jí obecným nařízením jmenovala pověřence pro ochranu osobních údajů, který plní úkoly dle článku 39 obecného nařízení a pro Vás je kontaktní osobou pro řešení Vašich dotazů, požadavků nebo žádostí.

Kontaktní adresa pověřence pro ochranu osobních údajů:

Ing. Jiří Kvítek, Na Ostrůvku 90, Domažlice 344 01

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě splnění právních povinností, které se na Základní školu Koloveč, okres Domažlice, příspěvková organizace vztahují.

Další nezbytné osobní údaje mohou být shromažďovány za účelem splnění smlouvy mezi Základní školou Koloveč, okres Domažlice, příspěvková organizace a Vámi.

V některých případech mohou být Vaše osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vámi uděleného souhlasu, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev Vaší vůle se zpracováním Vašich osobních údajů za daným účelem a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Svá práva a požadavky uplatňujte u pověřence pro ochranu osobních údajů.

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Informace uchazeči o zaměstnání

Informace_Uchazeči o zaměstnání_.pdf Typ: PDF dokument, Velikost: 207.67 kB

Kontakty

Zakázky a projekty

Pranostiky

Pranostika na akt. měsíc

Březen - za kamna vlezem, duben - ještě tam budem.

Pranostika na akt. den

Když stromy v dubnu odkvetou, hojně ovoce ponesou.

Svátek

Svátek má Rostislav

Zítra má svátek Marcela

Státní svátky a významné dny na zítřek:

  • Mezinárodní den svobody tisku

Projekty